Προσφορά 0% γκανιότας στο ισπανικό Κύπελλο ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Γρανάδα και Βαλένθια έρχονται απόψε αντιμέτωπες στις 22:00, στο πλαίσιο του ισπανικού Κυπέλλου, σε έναν αγώνα που οι εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη τους. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας Goalbet, άλλωστε, έχουν ανακοινώσει δεκάδες αγορές και εκατοντάδες στοιχήματα για τον αγώνα, αλλά και μία προσφορά, που θα ανταμείψει με περισσότερα κέρδη όσους επιλέξουν κάποια συγκεκριμένα σημεία του αγώνα.

Αναλυτικότερα, η Goalbet έχει αυξήσει τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Γρανάδα-Βαλένθια, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη προσφορά εξαλείφει την προμήθεια του bookmaker στα επιλεγμένα σημεία, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις τους να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Γρανάδα-Βαλένθια. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2, τοποθετώντας τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, βασική προϋπόθεση, για να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι παίχτες που θα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στα επιλεγμένα σημεία

Τα αυξημένα κέρδη που θα διεκδικήσουν σήμερα όσοι στοιχηματίσουν στο Γρανάδα-Βαλένθια οφείλονται στις τρεις αυξημένες αποδόσεις που θα συναντήσουν στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.46 για νίκη της Γρανάδα, 3.40 για ισοπαλία και 2.39 για νίκη της Βαλένθια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία