Αυξημένες αποδόσεις στην Primera Division ανακοινώνει η εταιρία στοιχήματος Goalbet

H εταιρία στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια συμφέρουσα προσφορά για τα μέλη της, υποσχόμενη αυξημένα κέρδη για τους παίχτες εκείνους που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Η προσφορά της Goalbet είναι αυτή της 0% γκανιότας και ο επιλεγμένος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Λεγκανές και Λεβάντε, που πραγματοποιείται απόψε, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division.

Το Λεγκανές-Λεβάντε προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Goalbet να είναι αυξημένες και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Λεγκανές-Λεβάντε με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet ισχύει αποκλειστικά για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Λεγκανές-Λεβάντε και για όσους παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς στο έπακρο. Οι προϋποθέσεις είναι ουσιαστικά δύο: η πρώτη, να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του, και η δεύτερη να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Goalbet στο Λεγκανές-Λεβάντε

Οι παίχτες που θα σπεύσουν να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα ποδοσφαίρου θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 1.99 για νίκη της Λεγκανές, 3.57 για ισοπαλία και 4.53 για νίκη της Λεβάντε. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Goalbet που θα συμμετάσχουν στην προσφορά της 0% γκανιότας και θα προβλέψουν με επιτυχία το τελικό αποτέλεσμα.

H Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας που ανακοίνωσε τον αγώνα ανάμεσα σε Λεγκανιές και Λεβάντε με 0% γκανιότα, την ίδια προσφορά ανακοίνωσε για τα μέλη της και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία