Κορυφαίες αποδόσεις στη Bundesliga 2 ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet ξεκινά την εβδομάδα με μια προσφορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στην Bundesliga 2 και στον αγώνα ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Μπόχουμ. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα στο 1Χ2, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στο 1Χ2 του Στουτγκάρδη-Μπόχουμ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, έχουν κινηθεί ανοδικά και όσοι τις εκμεταλλευτούν θα μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Στουτγκάρδη-Μπόχουμ με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις δεν έχουν παρά να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Μπόχουμ. Οι αποδόσεις αυτές, άλλωστε, έχουν αυξηθεί και θα παραμείνουν αυξημένες έως την έναρξη του αγώνα. Για αυτό το λόγο, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν τη σέντρα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς.

Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Με αυτόν τον τρόπο, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

 

Οι αποδόσεις που φέρνουν αυξημένα κέρδη

Η προσφορά της Goalbet έχει επηρεάσει μόνο τρεις από τις αποδόσεις του σημερινού αγώνα. Πρόκειται για αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 και που έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.54 για νίκη της Στουτγκάρδης, 4.81 για ισοπαλία και 6.95 για νίκη της Μπόχουμ. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία