Λετονία-Τουρκία με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Για μία ακόμη ημέρα, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet επιλέγει τον σημαντικότερο αγώνα της ημέρας και δίνει στα μέλη του που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Σήμερα, ο αγώνας που ξεχωρίζει και συμμετέχει στην προσφορά** της Novibet είναι αυτός του Eurobasket ανάμεσα στην Λετονία και την Τουρκία.

Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή να έχουν αυξηθεί ελαφρώς και να δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να κερδίσουν περισσότερα χρήματα, χωρίς να υποστούν περισσότερο ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή

Η σημερινή προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet ισχύει μόνο για τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Λετονία και Τουρκία και μόνο για την αγορά του νικητή της αναμέτρησης. Αυτό σημαίνει ότι απαιτούνται συγκεκριμένα στοιχήματα για να κερδίσει κανείς τα αυξημένα κέρδη.

Η προσφορά**, τέλος, λειτουργεί ως εξής: η γκανιότα*, η προμήθεια που υπό κανονικές συνθήκες μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, βρίσκεται στο 0%, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Χάρη στον τρόπο λειτουργίας της, η προσφορά** υπόσχεται επιπλέον κέρδη με τη μορφή μετρητών και όχι με τη μορφή κάποιου πριμ ή στοιχήματος χωρίς ρίσκο.

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Novibet στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα μπάσκετ έχουν ως εξής: 1.52 για νίκη της Λετονίας και 2.52 για νίκη της Τουρκίας. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Στην σημερινή προσφορά** της Novibet μπορεί να συμμετάσχει κάθε παίχτης, αρκεί να τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσει στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Λετονία και Τουρκία, πριν την έναρξή του στις 20:45, και να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση, θα κερδίσει επιπλέον κέρδη, όλα με τη μορφή μετρητών.

Και χτες η Novibet ανακοίνωσε την 0% γκανιότα* για αγώνα του Eurobasket και πιο συγκεκριμένα το ματς μεταξύ Γεωργίας και Ιταλίας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία