Δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet έχει συνηθίσει τα μέλη της στο να τοποθετούν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας, κυρίως μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας, η οποία αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 ενός επιλεγμένου κορυφαίου αγώνα κάθε ημέρα. Σήμερα, όμως, που οι προκριματικοί αγώνες του Champions League μονοπωλούν το ενδιαφέρον φιλάθλων και παιχτών του στοιχήματος, η Goalbet αποφάσισε να προσφέρει με αυξημένες αποδόσεις, όχι έναν, αλλά δύο αγώνες.

Πρόκειται για την αναμέτρηση της Βιντεοτόν με την ΑΕΚ και την αναμέτρηση του Άγιαξ με τη Ντιναμό Κιέβου. Και στους δύο αποψινούς αγώνες, η Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί ελαφρώς οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Άλλωστε, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Αυξημένες αποδόσεις επί δύο στην Goalbet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε έναν ή και στους δύο σημερινούς αγώνες των προκριματικών του Champions League και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί να καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, βέβαια, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 των σημερινών αγώνων, τα οποία συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις. Στον πρώτο αγώνα, οι αποδόσεις στα τρία σημεία έχουν ως εξής: 4.11 για νίκη της Βιντεοτόν, 3.06 για ισοπαλία και 2.31 για νίκη της ΑΕΚ. Και στον δεύτερο αγώνα, οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.66 για νίκη του Άγιαξ, 4.02 για ισοπαλία και 6.63 για νίκη της Ντιναμό Κιέβου. Όλες οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία