Κορυφαίες αποδόσεις στο Κύπελλο Ιταλίας ανακοινώνει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Ένας από τους αγώνες που αναμένεται να μονοπωλήσει σήμερα το ενδιαφέρον στις στοιχηματικές εταιρίες αλλά και στους ποδοσφαιρόφιλους είναι αυτός ανάμεσα σε Ίντερ και Κάλιαρι, που διεξάγεται στο πλαίσιο του ιταλικού Κυπέλλου. Ο αγώνας κρύβει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, που μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε μια νέα προσφορά.

Η προσφορά αυτή είναι της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες που θα καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο που θα συνοδεύει τα στοιχήματά τους.

 

Ίντερ-Κάλιαρι με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet έχει αυξήσει τις αποδόσεις στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα και οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο pre-game του Ίντερ-Κάλιαρι και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά είναι απαραίτητο να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά, τέλος, θα ανταμειφθούν με αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα αναλήψιμα.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Ίντερ-Κάλιαρι

Οι αποδόσεις του 1Χ2 στο Ίντερ-Κάλιαρι έχουν αυξηθεί χάρη στην απουσία της γκανιότας και οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις εξής τιμές: 1.44 για νίκη της Ίντερ, 5.30 για ισοπαλία και 8.47 για νίκη της Κάλιαρι. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία