Αυξημένες αποδόσεις ποδοσφαίρου στη Mybet στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Κάθε εβδομάδα, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Mybet ενισχύει επιλεγμένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα μέλη της να τοποθετήσουν στοιχήματα αυξημένης αξίας και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη – εφόσον βέβαια, προβλέψουν σωστά. Η συγκεκριμένη προσφορά έχει κάνει και αυτή την εβδομάδα το… θαύμα της, μεταμορφώνοντας απλές αποδόσεις σε ενισχυμένες.

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά της Mybet και στοιχηματίσουν στους επιλεγμένους αγώνες και στα κατάλληλα σημεία θα δουν αυξημένες αποδόσεις που μπορούν να τους αποφέρουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις

Η εν λόγω προσφορά ονομάζεται “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις” και αυξάνει ελαφρώς τις επιλεγμένες αποδόσεις στους αγώνες που συμμετέχουν σε αυτή. Πρόκειται για κορυφαίες αναμετρήσεις ποδοσφαίρου, οι οποίες διεξάγονται στο πλαίσιο κορυφαίων διοργανώσεων της Ευρώπης, όπως η ισπανική Primera Division, η αγγλική Premier League και η ιταλική Serie A.

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, η Mybet η οποία ανήκει μάλιστα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας μειώνει το ύψος της γκανιότας, της υποχρεωτικής προμήθειας που διατηρεί κάθε bookmaker από κάθε στοίχημα. Υπό κανονικές συνθήκες, η γκανιότα μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, αλλά χάρη στην προσφορά, οι αποδόσεις έχουν μειωθεί λιγότερο από το συνηθισμένο και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Οι αγώνες της προσφοράς

Έτσι, και αυτή την εβδομάδα, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, εφόσον στοιχηματίσουν στους κορυφαίους αγώνες ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στην προσφορά. Οι επιλεγμένοι αγώνες είναι οι εξής:

  • Τορίνο – Ίντερ (στις 18 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, με αποδόσεις στο 104%).
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη (στις 19 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division, με αποδόσεις στο 103%)
  • Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (στις 19 Μαρτίου, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League, με αποδόσεις στο 104%)

Στους παραπάνω αγώνες έχουν αυξηθεί μόνον οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά θα έχουν μόνον όσοι παίχτες θα τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

 

Τα πλεονεκτήματα της προσφοράς

Η συγκεκριμένη προσφορά ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες, οι οποίοι θα πρέπει να επιλέξουν τους συγκεκριμένους αγώνες και τη συγκεκριμένη αγορά, να τοποθετήσουν πριν την έναρξη τα στοιχήματά τους και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να αυξάνεται παράλληλα το ρίσκο. Επιπλέον, τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία