Ιταλία-Γαλλία με 0% γκανιότα* στη Novibet

Εν μέσω των φιλικών αγώνων που δίνουν μεταξύ τους οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης, πολλά βλέμματα θα στραφούν απόψε προς τον αγώνα της εθνικής Ελλάδας. Ωστόσο, πολλοί παίχτες του στοιχήματος θα στραφούν σε άλλους αγώνες, αναζητώντας μεγαλύτερη στοιχηματική αξία και περισσότερες ευκαιρίες. Και καλά θα κάνουν, καθώς η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Novibet έχει επιλέξει έναν διαφορετικό αγώνα, προκειμένου να ενεργοποιήσει τη σημερινή της προσφορά**.

 

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Γαλλία, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet. Η συγκεκριμένη προσφορά** έχει εξαλείψει την προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα η Novibet, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αυτό σημαίνει, φυσικά, πως όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα και προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Για να δικαιούνται, βέβαια, συμμετοχή στην προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του Ιταλία-Γαλλία (ξεκινά στις 22:00) και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Εκεί, θα συναντήσουν τις εξής αποδόσεις: 3.11 για νίκη της Ιταλίας, 3.18 για ισοπαλία και 2.72 για νίκη της Γαλλίας. Αυτές είναι οι αποδόσεις που έχουν παραμείνει σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, και θα παραμείνουν έως την έναρξη του αγώνα. Η προσφορά** της 0% γκανιότας*, άλλωστε, δεν ισχύει στο live στοίχημα.

 

Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*,οι αποδόσεις της Novibet καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και απέναντι σε αυτές του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αποψινό φιλικό αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

Τέλος και στον χτεσινό φιλικό αγώνα μεταξύ Τουρκίας-Ρωσίας η Novibet ανακοίνωσε την προσφορά** της μηδενικής γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία