Τρεις αγώνες ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου μοιράζει πλουσιοπάροχα ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες, καθώς περιλαμβάνει αγώνες όχι μόνο του Champions League, αλλά και του Europa League. Και, φυσικά, ελπίδα κάθε παίχτη είναι το ίδιο πρόγραμμα να μοιράσει πλουσιοπάροχα και κέρδη, σε όσους προβλέψουν σωστά στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν.

 

Στην αύξηση των πιθανών κερδών, πάντως, βοηθά και η σημερινή προσφορά του Stoiximan, η οποία είναι τριπλή. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα, όχι σε έναν, όχι σε δύο, αλλά σε τρεις σημερινούς αγώνες των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αναλυτικότερα, η προσφορά ισχύει στους αγώνες του Champions League ανάμεσα σε Πόρτο και Γιουβέντους και ανάμεσα σε Σεβίλλη και Λέστερ, καθώς και στον επαναληπτικό του Europa League ανάμεσα σε Σάλκε και ΠΑΟΚ.

 

Όσοι στοιχηματίσουν, λοιπόν, στους τρεις αποψινούς αγώνες και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις που μπορούν να τους αποφέρουν αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, στον πρώτο αγώνα, οι αποδόσεις είναι στο 3.50 για νίκη της Πόρτο, στο 3.20, για ισοπαλία και στο 2.46 για νίκη της Γιουβέντους, στον δεύτερο οι αποδόσεις είναι στο 1.38 για νίκη της Σεβίλλης, στο 5.35 για ισοπαλία και στο 10.80 για νίκη της Λέστερ, ενώ στον τρίτο οι αποδόσεις είναι στο 1.52 για νίκη της Σάλκε, στο 4.60 για ισοπαλία και στο 7.80 για νίκη του ΠΑΟΚ.

 

Τα τρία σετ των αποδόσεων έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και όσοι παίχτες τις εκμεταλλευτούν θα κερδίσουν επιπλέον χρήματα, εφόσον προβλέψουν σωστά. Παράλληλα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα (αυτός του Europa League ξεκινά στις 19:00, ενώ οι δύο του Champions League στις 21:45) και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2.

 

Τέλος τις προσφορές αυτές σε Europa League και Champions League μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες καθώς ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία