Σεβίλλη-Θέλτα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το ισπανικό Copa del Rey επιστρέφει στα γήπεδα, στις τηλεοράσεις των φιλάθλων και στις οθόνες των παιχτών του online στοιχήματος, με τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Σεβίλλη και Θέλτα να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όχι μόνον επειδή προσφέρει πολλές επιλογές στοιχηματισμού, αλλά και επειδή αποτελεί το αντικείμενο κάποιων προσφορών που υπόσχονται αύξηση των κερδών.

 

Μια τέτοια προσφορά προέρχεται από την νόμιμη στοιχηματική εταιρία Stoiximan. Πρόκειται για την καθιερωμένη διατήρηση μηδενικής γκανιότας, η οποία αυξάνει τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία και υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες, χωρίς να τους αναγκάζει να ρισκάρουν περισσότερο. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, αυξάνει τις αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2, χάρη στην απουσία της προμήθειας που διατηρεί συνήθως ο Stoiximan – μιας προμήθειας που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων.

 

Από τη στιγμή, λοιπόν, που η γκανιότα βρίσκεται στο 0% στον συγκεκριμένο αγώνα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν ως εξής: 1.68 για νίκη της Σεβίλλης, 4.18 για ισοπαλία και 5.88 για νίκη της Θέλτα. Οι αποδόσεις αυτές είναι αυξημένες και κυμαίνονται, μάλιστα, σε υψηλότερα επίπεδα από τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Για να μπορέσουν, όμως, οι παίχτες να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά του Stoiximan και να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 (εκεί που βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις), πριν ο αγώνας του Copa del Rey ξεκινήσει – είναι προγραμματισμένος για τις 21:30. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ώστε να εισπράξουν τα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

 

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς της μηδενικής γκανιότας, καθώς δεν απαιτούνται άλλα ανταλλάγματα, όπως ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία