Άιντραχτ-Αμβούργο με 0% γκανιότα στην Championsbet

Ένας από τους αγώνες που αναμένεται να παρουσιάσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον απόψε στη Bundesliga είναι αυτός ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Αμβούργο, ο οποίος διεξάγεται στις 21:30. Ειδικά στην αγορά του 1Χ2, η δυσκολία πρόβλεψης του τελικού αποτελέσματος του αγώνα έχει ως αποτέλεσμα την ανακοίνωση σχετικά υψηλών αποδόσεων. Και οι αποδόσεις αυτές έρχονται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, χάρη στην προσφορά της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Championsbet.

 

Πρόκειται για την καθιερωμένη προσφορά της μηδενικής γκανιότας στην Championsbet, η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι δε θα διατηρήσουν προμήθεια στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Αφού, λοιπόν, αυτή η προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα) απουσιάζει, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη στην προσφορά της Championsbet, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν ως εξής στον αποψινό αγώνα της Bundesliga: 2.38 για νίκη της Άιντραχτ, 3.66 για ισοπαλία και 3.20 για νίκη του Αμβούργου. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις συγκαταλέγονται ανάμεσα στις καλύτερες που μπορεί να βρει κάποιος παίχτης σε οποιαδήποτε από τις online εταιρίες στοιχημάτων , χάρη σε αυτή την αύξησή τους.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, παρουσιάζει ένα ακόμη πλεονέκτημα, πέρα από το να υπόσχεται αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, άλλωστε, θα έρθουν με ελάχιστα ανταλλάγματα. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές του online στοιχήματος, άλλωστε, αυτή της μηδενικής γκανιότας δε ζητά ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών. Οι προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά είναι απλές και δεν αναγκάζουν τους παίχτες να παρεκκλίνουν από την… πορεία τους. Το μόνο που ζητά, άλλωστε, είναι μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα, με ένα στοίχημα που θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξή του.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία