Λυών-Βιγιαρεάλ με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του Champions League, ήρθε και η σειρά των αγώνων του Europa League να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των οπαδών του ποδοσφαίρου και των παιχτών του στοιχήματος. Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet έχουν σήμερα αρκετές επιλογές, ενώ μία από αυτές ξεχωρίζει, χάρη στο γεγονός ότι προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Λυών και Βιγιαρεάλ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα μέσω της Novibet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αύξηση αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2

Η προσφορά** της Novibet λειτουργεί μέσω της εξάλειψης της γκανιότας*, της προμήθειας που διατηρεί κάθε μία από τις στοιχηματικές εταιρίες σε όλα τα σημεία, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Χωρίς τη γκανιότα*, όμως, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις, με αποτέλεσμα να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, οι αποδόσεις στα τρία σημεία του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Λυών και Βιγιαρεάλ παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Χάρη στη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Λυών-Βιγιαρεάλ έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League έχουν ως εξής: 2.00 για νίκη της Λυών, 3.70 για ισοπαλία και 4.30 για νίκη της Βιγιαρεάλ. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet είναι υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, αρκεί να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του Λυών-Βιγιαρεάλ. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:05, αφού η προσφορά** δε μεταφέρεται στο live στοίχημα.

Όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα και κερδίσουν, τέλος, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία