Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στην Bundesliga προσφέρει η Goalbet

Η στοιχηματική εταιρεία Goalbet δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα λάβουν. Μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας, η εταιρεία στοιχήματος αύξησε τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία ενός επιλεγμένου αγώνα και υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Η προσφορά της 0% γκανιότας ισχύει σήμερα στον αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Σάλκε και Άουγκσμπουργκ και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2. Με αυτόν τον τρόπο, θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να αναγκαστούν να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet

Η προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε η Goalbet είναι δυνατή, χάρη στο γεγονός ότι δε διατηρεί την καθιερωμένη της προμήθεια στα επιλεγμένα σημεία. Χωρίς την προμήθεια, οι αποδόσεις δε μειώνονται ως συνήθως, αλλά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχήματος ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga: 1.90 για νίκη της Σάλκε, 3.74 για ισοπαλία και 4.67 για νίκη της Άουγκσμπουργκ. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, οι οποίες έχουν μειωθεί, λόγω της επιβολής της γκανιότας.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά της 0% γκανιότας

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται σήμερα η Goalbet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σάλκε και Άουγκσμπουργκ, πριν τις 21:30 που ξεκινά, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο.

Τα κέρδη, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη, χωρία να χρειάζεται να τζιραριστεί η αξία τους, όπως συμβαίνει σε άλλες προσφορές.

H Goalbet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και σήμερα ανακοίνωσε την μηδενική της γκανιότα στην εμβόλιμη αγωνιστική της Bundesliga, έτσι ύστερα από τον χτεσινό αγώνα ανάμεσα σε Αμβούργο και Άιντραχτ Φρανκφούρτης σειρά πάιρνει σήμερα η Σάλκε με την Άουγκσμπουργκ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία