Στουτγκάρδη-Μπόχουμ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από ότι δικαιολογεί το ρίσκο τους, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου. Η αναμέτρηση της Bundesliga 2 ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Μπόχουμ προσφέρεται με 0% γκανιότα* και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο 1Χ2 μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις.

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς** είναι αρκετά απλές και οι παίχτες που θα τις καλύψουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της 0% γκανιότας*

Η σημερινή προσφορά** της Novibet οφείλεται στην απουσία της γκανιότας* (της προμήθειας που μειώνει όλες τις αποδόσεις) από τα τρία σημεία του 1Χ2 του Στουτγκάρδη-Μπόχουμ. Χωρίς τη γκανιότα*, οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξή του και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τέλος, βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.55 για νίκη της Στουτγκάρδης, 4.90 για ισοπαλία και 6.50 για νίκη της Μπόχουμ.

Πρόκειται για αποδόσεις που καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη (και με τη μορφή μετρητών) σε όλους όσους καλύψουν στο έπακρο τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία