Στοιχηματική εταιρία Novibet: Στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων στο Χέρτα-Μάιντζ

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος της εβδομάδας σε Champions League και Europa League, η δράση στα γήπεδα δε σταματά, αλλά συνεχίζεται με τις εθνικές διοργανώσεις της Ευρώπης. Ήδη από σήμερα ξεκινούν οι αγώνες της γερμανικής Bundesliga, με τον αγώνα ανάμεσα σε Χέρτα και Μάιντζ να ξεχωρίζει.

Ο αγώνας ξεχωρίζει για έναν επιπλέον λόγο στην στοιχηματική εταιρία Novibet. Προσφέρεται με 0% γκανιότα*, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδόσεις των στοιχημάτων που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 θα είναι ενισχυμένες. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Χέρτα-Μάιντζ μέσω της Novibet θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές

Η εταιρία στοιχήματος Novibet αποφάσισε να μηδενίσει την καθιερωμένη της προμήθεια, γνωστή ως γκανιότα*, στα επιλεγμένα σημεία, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του Χέρτα-Μάιντζ να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Η αύξηση των κερδών γίνεται μέσω των αυξημένων αποδόσεων, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.11 για νίκη της Χέρτα, 3.52 για ισοπαλία και 4.10 για νίκη της Μάιντζ.

Συγκρίνοντας τις παραπάνω αποδόσεις με αυτές που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι κυμαίνονται σε επίπεδα ανώτερα του μέσου όρου της αγοράς και ότι υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τοποθετώντας τις προβλέψεις τους στη Novibet.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Στην σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα, μονά ή παρολί, ανεξαρτήτως αξίας. Θα πρέπει, όμως, να πρόκειται για στοιχήματα που θα έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα (είναι προγραμματισμένος για τις 21:30) και θα αφορούν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2.

Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου να εξασφαλίσει κάποιος τα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις, είναι να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, οι παίχτες θα κερδίσουν περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που πήραν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία