Μίντλεσμπρο-Χαλ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η τρέχουσα αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται σήμερα, με τον αγώνα ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Χαλ να ρίχνει την αυλαία, όχι μόνο στην αγωνιστική δράση στα αγγλικά γήπεδα της κορυφαίας κατηγορίας, αλλά και στις σχετικές προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν απόψε στο Μίντλεσμπρο-Χαλ θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία να εκμεταλλευτούν κάποια προσφορά.

 

Τα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan, για παράδειγμα, θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν και σε αυτόν τον αγώνα με 0% γκανιότα. Η συγκεκριμένη προσφορά ευθύνεται για την επιστροφή των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 σε υψηλότερα επίπεδα, καθώς απουσιάζει η προμήθεια που διατηρεί συνήθως ο bookmaker και δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Μίντλεσμπρο-Χαλ και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Τα κέρδη θα είναι ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων που ανακοίνωσε ο Stoiximan. Αναλυτικότερα, στην αγορά του 1Χ2, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί ως εξής: 1.85 για νίκη της Μίντλεσμπρο, 3.55 για ισοπαλία και 5.50 για νίκη της Χαλ. Οι αποδόσεις κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα του μέσου όρου του ανταγωνισμού, χάρη στην απόφαση του Stoiximan να διατηρήσει 0% γκανιότα.

 

Η σημερινή προσφορά του Stoiximan, τέλος, ισχύει έως την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Οι παίχτες έχουν διορία έως τη σέντρα της αναμέτρησης, προκειμένου να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, θα λάβουν κέρδη που όχι μόνο θα είναι αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών. Σε αντίθεση με τα κέρδη που προσφέρουν άλλου είδους προσφορές, άλλωστε, αυτά που προκύπτουν από την απουσία της γκανιότας δεν έχουν τη μορφή bonus και είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία