Μπόστον Σέλτικς – Μιλγουόκι Μπακς με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκονται απόψε μπροστά σε άλλη μία πρόκληση στο NBA και αντιμετωπίζουν τους Μπόστον Σέλτικς, σε έναν αγώνα που υπόσχεται να ανταμείψει με μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη όσους πραγματοποιήσουν σωστές προβλέψεις. Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στη νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Novibet και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη και να εξασφαλίσουν περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Η Novibet, άλλωστε, προσφέρει τον αποψινό αγώνα του NBA με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει τις αποδόσεις που θα συναντήσουν τα μέλη της στα σημεία της αγοράς του νικητή. Οι αυξημένες αποδόσεις υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη, σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

Ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στο NBA

Η προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Μιλγουόκι Μπακς. Οι παίχτες, μάλιστα, δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν κάποια ιδιαίτερη διαδικασία. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να καλύψουν τις ελάχιστες προϋποθέσεις της προσφοράς**. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχει αυξήσει τις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του νικητή του επιλεγμένου αγώνα του NBA και οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.57 για νίκη των Σέλτικς και 2.75 για νίκη των Μπακς. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Novibet. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία