Δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα στον Stoiximan και σήμερα

Το σημερινό πρόγραμμα του Champions League περιλαμβάνει δύο αγώνες, οι οποίοι υπόσχονται συγκινήσεις και κέρδη στους παίχτες του στοιχήματος. Στις 21:45, η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι τη Μονακό, σε δύο αγώνες που δε βρίσκονται μόνο στο πρόγραμμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου, αλλά και στο πρόγραμμα προσφορών του Stoiximan.

 

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα και στους δύο σημερινούς αγώνες του Champions League, γεγονός που σημαίνει πως όσοι στοιχηματίσουν σε αυτούς και επιλέξουν συγκεκριμένα σημεία θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Άλλωστε, ο Stoiximan έχει αυξήσει τις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, χάρη στο γεγονός ότι εξάλειψε τη γκανιότα, την προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και στους δύο σημερινούς αγώνες του Champions League. Αναλυτικότερα, στον πρώτο, η απόδοση για νίκη της Λεβερκούζεν είναι 3.15, για ισοπαλία 3.20 και για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης 2.68. Αντίστοιχα, στον δεύτερο, η απόδοση για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι είναι 1.63, για ισοπαλία 4.50 και για νίκη της Μονακό 6.00.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται στα μέλη του Stoiximan περισσότερα κέρδη από όσα υπόσχονται οι αντίστοιχες αποδόσεις από τις άλλες εταιρίες στοιχημάτων. Άλλωστε, χάρη στην προσφορά, κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα του ανταγωνισμού.

 

Για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τρεις προϋποθέσεις: να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα (στις 21:45), να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία