Νέο app στοιχήματος για το κινητό από την 2winbet

Η στοιχηματική εταιρία  2winbet λάνσαρε ένα ολοκαίνουργιο app στοιχήματος για όσα μέλη της διαθέτουν Android κινητό και προτιμούν να στοιχηματίζουν μέσω αυτού. Το νέο app είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της εταιρείας και προσφέρει εκατοντάδες επιλογές στοιχηματισμού στους παίχτες.

 

Ο σχεδιασμός του νέου app, μάλιστα, είναι εκτός από εξαιρετικά μίνιμαλ και πολύ πρακτικός. Οι παίχτες δε θα δουν εντυπωσιακά γραφικά και όμορφες εικόνες, αλλά θα βρουν πολύ εύκολα τα αθλήματα, τις διοργανώσεις και τους αγώνες που τους ενδιαφέρουν. Και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, αν λάβουμε υπόψη μας πως η 2winbet καλύπτει περισσότερα από 20 αθλήματα στο app της – από ποδόσφαιρο, τένις και μπάσκετ, μέχρι ιπποδρομίες, ποδηλασία, πινγκ πονγκ και άλλα.

 

Αρχικά, λοιπόν, όσοι παίχτες ανοίξουν το app της 2winbet θα κληθούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους (μπορούν να συνδεθούν και ως επισκέπτες ή να ανοίξουν νέο λογαριασμό μέσω του κινητού). Έπειτα, θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στο online και στο live στοίχημα. Στη δεύτερη περίπτωση, θα δουν όσους αγώνες βρίσκονται σε εξέλιξη εκείνη τη στιγμή, χωρισμένους ανά άθλημα. Στην πρώτη, από την άλλη, θα δουν όλους τους μελλοντικούς αγώνες, χωρισμένους ανά άθλημα και διοργάνωση.

 

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις που θα επιλέξει κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να βλέπει πολλές επιλογές ταυτόχρονα ή όχι. Αντίστοιχα, μπορεί να επιλέξει τη μορφή των αποδόσεων, τη γλώσσα και το αν θα δέχεται αυτόματα υψηλότερες αποδόσεις.

 

Όσοι επιθυμούν  να στοιχηματίζουν μέσω του νέου app δεν έχουν παρά να το κατεβάσουν από την ιστοσελίδα της 2winbet. Θα πρέπει, βέβαια, να βεβαιωθούν πρώτα ότι το κινητό τους είναι ρυθμισμένο να δέχεται apps άγνωστων κατασκευαστών, και έπειτα να το εγκαταστήσουν και να ξεκινήσουν την τοποθέτηση στοιχημάτων στα αθλήματα και στους αγώνες της προτίμησής τους.

 

Και οι Έλληνες μπορούν να επωφεληθούν από το καινούριο app της 2winbet μιας και η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 2winbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 2winbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.