Υπόσχεση καλύτερης τιμής στα παρολί της BetVictor

Η αναζήτηση της υψηλότερης απόδοσης στους εξαιρετικά δημοφιλείς αγώνες ποδοσφαίρου είναι μια δύσκολη διαδικασία που όλοι οι παίχτες του στοιχήματος έχουν αναγκαστεί να πραγματοποιήσουν, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα μεγαλύτερα δυνατά κέρδη από τις προβλέψεις τους. Η συγκεκριμένη διαδικασία, μάλιστα, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο, όταν μιλάμε για παρολί.

 

Η εταιρία στοιχημάτων BetVictor, όμως, φροντίζει να διευκολύνει τη ζωή των μελών της, ανακοινώνοντας μια νέα υπηρεσία στο πρόγραμμα προσφορών της. Πρόκειται για την υπηρεσία υπόσχεσης καλύτερης τιμής, η οποία διαβεβαιώνει τα μέλη της πως θα έχουν στη διάθεσή τους τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, όταν σχηματίζουν παρολί σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Με λίγα λόγια, όταν μιλάμε για παρολί στο ποδόσφαιρο, η BetVictor εγγυάται πως τα μέλη της θα εξασφαλίζουν τα υψηλότερα κέρδη.

 

Βέβαια, οι υπεύθυνοι δε μένουν μόνο στα λόγια και υποστηρίζουν την υπόσχεσή τους και με πράξεις. Για αυτό το λόγο, υπόσχονται να πληρώσουν τη διαφορά σε κάθε μέλος τους που θα τοποθετήσει ένα παρολί στο ποδόσφαιρο, κερδίσει και διαπιστώσει πως κάποια από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού προσέφερε μεγαλύτερα κέρδη. Η διαφορά θα πληρώνεται με μετρητά, τα οποία θα πιστώνονται απευθείας στον λογαριασμό του παίχτη.

 

Βέβαια, η σύγκριση θα πρέπει να γίνει με τους βασικούς ανταγωνιστές της BetVictor. Η κάλυψη της διαφοράς, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί μόνον αν υποσχόταν μεγαλύτερα κέρδη στα παρολί ένας από τους βασικούς ανταγωνιστές της ιστοσελίδας: η Bet365, η BetFair (εξαιρείται το ανταλλακτήριο στοιχημάτων), η BetFred, η Coral, η Ladbrokes, η Paddy Power, η SkyBet ή η William Hill. Επιπλέον, η υπόσχεση της BetVictor αφορά στις αποδόσεις που ίσχυαν κατά τη στιγμή που τοποθετήθηκε το παρολί και εξαιρούνται αποδόσεις που προέκυψαν από τυχόν προσφορές ή άλλες προωθητικές ενέργειες.

 

Για να δικαιούνται, τέλος, οι παίχτες τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τη διαφορά κερδών από το παρολί τους, θα πρέπει να το έχουν τοποθετήσει πριν την έναρξη των αγώνων ποδοσφαίρου, στην αγορά του 1Χ2. Επίσης, θα πρέπει να αποτελείται από πέντε τουλάχιστον σημεία και να μην έχει κλείσει πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out στοιχήματος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.