Ενισχύει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό στο αμερικανικό app της η στοιχηματική εταιρεία Entain

Η στοιχηματική εταιρεία Entain (ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων) συνεργάζεται στην αγορά των ΗΠΑ με την MGM και προσφέρουν από κοινού το app BetMGM, το οποίο δραστηριοποιείται νόμιμα σε αρκετές Πολιτείες. Το app προσφέρει κορυφαίες στοιχηματικές υπηρεσίες και πρόσφατα η Entain αποφάσισε να ενισχύσει τον υπεύθυνο χαρακτήρα του, προσθέτοντας το πρόγραμμα GameSense.

Το εν λόγω πρόγραμμα προσφέρει υπηρεσίες υπεύθυνου στοιχηματισμού στους παίχτες και αναμένεται να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο για τα μέλη του app BetMGM. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, μάλιστα, ανήκε στην Entain, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει ενισχύσει σημαντικά τη δράση της στον τομέα του υπεύθυνου στοιχηματισμού και της προστασίας των παιχτών από τον εθισμό στον τζόγο.

 

Τι περιλαμβάνει η συνεργασία Entain και GameSense;

Η GameSence είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο θα προσφέρει υπηρεσίες υπεύθυνου στοιχηματισμού στους παίχτες που θα χρησιμοποιούν το app BetMGM. Ο πρώτος τομέας που ενισχύεται είναι αυτός της πληροφόρησης, αφού οι παίχτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, τους κινδύνους του εθισμού στον τζόγο και τους τρόπους που θα μπορούν να τους αποφεύγουν ή ακόμα και να τους αναγνωρίζουν. Παράλληλα, όμως, το GameSence θα προσφέρει και μια σειρά από εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού. Για παράδειγμα, οι παίχτες θα μπορούν να θεσπίζουν όρια καταθέσεων ή χαμένων χρημάτων, ακόμα και να ζητούν τον εθελοντικό αποκλεισμό τους από το app και άλλες υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών.

Το GameSence, τέλος, βασίζει μεγάλο κομμάτι της λειτουργίας του και στην επικοινωνία. Οι παίχτες θα μπορούν να επικοινωνούν με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και να λύνουν τις απορίες τους για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, να ζητούν συμβουλές ή ακόμα και βοήθεια, αν θεωρούν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Το app BetMGM, τέλος, είναι το πρώτο που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα GameSence στην αμερικανική αγορά, αποκτώντας έτσι ένα στρατηγικό πλεονέκτημα στον τομέα του υπεύθυνου στοιχηματισμού.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.