Ρόμα-Φιορεντίνα με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι αγώνες της ιταλικής Serie A συνεχίζονται και σήμερα και τα μέλη της Championsbet μπορούν να εκμεταλλευτούν την καθημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Ο σημερινός αγώνας της Serie A ανάμεσα σε Ρόμα και Φιορεντίνα, άλλωστε, διτίθεται σήμερα με 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει πως η Championsbet υπόσχεται περισσότερα κέρδη στα μέλη της, χωρίς να αυξάνεται παράλληλα το ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Chanmpionsbet διατηρεί σήμερα 0% γκανιότα στο Ρόμα-Φιορεντίνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί ελαφρώς. Ουσιαστικά, αυτό που συμβαίνει χάρη στην προσφορά είναι ότι εξαλείφεται η προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Χωρίς αυτή, λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος μείωσης και οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες υψηλότερα κέρδη.

 

Από τη στιγμή, λοιπόν, που η Championsbet απαρνήθηκε την προμήθεια που διατηρεί στα επιλεγμένα σημεία, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Serie A έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.71 για νίκη της Ρόμα, 4.32 για ισοπαλία και 5.45 για νίκη της Φιορεντίνα. Η αύξηση των αποδόσεων τις φέρνει στις κορυφαίες θέσεις της αγοράς, καθώς οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού έχουν μειώσει τις αντίστοιχες δικές τους και υπόσχονται ελαφρώς μειωμένα κέρδη.

 

Όσοι, όμως, στοιχηματίσουν στην Championsbet και εκμεταλλευτούν την προσφορά της θα διεκδικήσουν ελαφρώς αυξημένα κέρδη. Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του Ρόμα-Φιορεντίνα, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει πως τα κέρδη τους θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, καθώς δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία