Ουκρανία-Πολωνία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Ειδικά κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του EURO, τα μέλη της Championsbet έχουν καθημερινά την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, εκμεταλλευόμενα την προσφορά που ανακοινώνουν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του στοιχήματος. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία είναι υπεύθυνη για μια μικρή αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 σε επιλεγμένους αγώνες.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά ουσιαστικά εξαλείφει την προμήθεια που διατηρούν οι υπεύθυνοι από τα στοιχήματα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μη μειώνονται και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη. Και ο αγώνας που συμμετέχει στη σημερινή προσφορά της Championsbet είναι αυτός ανάμεσα σε Ουκρανία και Πολωνία, ο οποίος ξεκινά στις 19:00.

 

Στον συγκεκριμένο αγώνα, τα μέλη της Championsbet θα δουν τρεις αυξημένες αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί ως εξής: 4.71 για νίκη της Ουκρανίας, 3.36 για ισοπαλία και 2.00 για νίκη της Πολωνίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, όχι μόνο είναι υψηλότερες από αυτές που θα ανακοίνωνε κανονικά η Championsbet, αλλά υψηλότερες και από τις περισσότερες από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι τα μέλη της Championsbet που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα της Ουκρανίας με την Πολωνία θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Για να δικαιούνται τα κέρδη αυτά, όμως, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη. Αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, και όχι bonus ή δωρεάν στοιχημάτων, όπως συμβαίνει στις περισσότερες προσφορές που ανακοινώνουν οι ιστοσελίδες του στοιχήματος.

Πριν πέντε ημέρες η Πολωνία αντιμετώπισε την Γερμανία και τα μέλη της Championsbet είχαν ξανά την ευκαιρία να επωφεληθούν την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία