Λεβερκούζεν-Λειψία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Μετά από τη διακοπή που διήρκεσε μερικές εβδομάδες, τα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης επιστρέφουν στα γήπεδα, στις τηλεοράσεις και στις οθόνες υπολογιστών και κινητών. Η επιστροφή της αγωνιστικής δράσης σημαίνει, μεταξύ άλλων, πως θα αυξηθούν τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Παράλληλα, βέβαια, έχουν ήδη αυξηθεί και οι σχετικές προσφορές που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η επιστροφή της προσφοράς της 0% γκανιότας στην Championsbet, η οποία τίθεται ξανά σε ισχύ, μετά από την απουσία μερικών ημερών. Η νόμιμη ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε σήμερα πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Λειψία.

 

Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Η προσφορά ευθύνεται για την επαναφορά των αποδόσεων σε υψηλότερα επίπεδα, καθώς έχει εξαλείψει τη γκανιότα, την προμήθεια που προκαλεί μικρή τους πτώση. Έτσι, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Λεβερκούζεν-Λειψία και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα της Bundesliga: 2.33 για νίκη της Λεβερκούζεν, 3.57 για ισοπαλία και 3.38 για νίκη της Λειψίας. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας και η σύγκριση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού φανερώνει πως οι αποδόσεις της Championsbet κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις, τέλος, τα μέλη της Championsbet θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:30. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτές είναι και οι μόνες απαιτήσεις της σημερινής προσφοράς της Championsbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία