Ενισχυμένες αποδόσεις στη Serie A από την εταιρεία στοιχηματισμού Goalbet

Το ιταλικό πρωτάθλημα συνεχίζεται και η Ίντερ υποδέχεται σήμερα την Σαμπντόρια σε έναν αγώνα που καταφέρνει να ξεχωρίσει στο πρόγραμμα της εταιρείας στοιχηματισμού Goalbet. Η στοιχηματική εταιρεία έχει ανακοινώσει και σήμερα μια προσφορά, η οποία αφορά στο Ίντερ-Σαμπντόρια και δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τρεις ενισχυμένες αποδόσεις.

Συγκεκριμένα, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ίντερ και Σαμπντόρια, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Χάρη σε αυτή την προσφορά, όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς

Η προσφορά της 0% γκανιότας λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας έχουν εξαλείψει την γκανιότα, την προμήθεια που κανονικά μειώνει τις αποδόσεις σε κάθε σημείο. Με τη γκανιότα στο 0%, λοιπόν, οι αποδόσεις επιστρέφουν σε υψηλότερα επίπεδα και επιτρέπουν τη διεκδίκηση περισσότερων κερδών.

Επειδή, μάλιστα, τα αυξημένα κέρδη θα οφείλονται σε αυξημένες αποδόσεις, όσοι τα εξασφαλίσουν θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις του Ίντερ-Σαμπντόρια

Με τη γκανιότα να απουσιάζει, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε σήμερα η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Serie A έχουν ως εξής: 1.50 για νίκη της Ίντερ, 4.93 για ισοπαλία και 7.27 για νίκη της Σαμπντόρια. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, λόγω του ότι οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει τις δικές τους αποδόσεις.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στο Ίντερ-Σαμπντόρια δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, πριν τις 21:45 που ξεκινά. Έπειτα, δεν έχουν παρά να περιμένουν να επαληθευθεί η πρόβλεψή τους. Και, μόλις ο αγώνας λήξει, τα αυξημένα κέρδη θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους.

Τον αγώνα ανάμεσα Ίντερ-Σαμπντόρια έχει ανακοινώσει και η Novibet με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία