Σπόρτινγκ Χιχόν – Σοσιεδάδ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Σπόρτινγκ Χιχόν υποδέχεται απόψε τη Σοσιεδάδ, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division, και οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, σε ένα ντέρμπι που υπόσχεται συγκινήσεις και δυσκολίες στην πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος. Βέβαια, οι δυσκολίες αυτές θα ανταμείψουν τους παίχτες που θα προβλέψουν σωστά με αρκετά κέρδη, τα οποία οφείλονται στις αποδόσεις των τριών σημείων της αγοράς του 1Χ2. Οι ίδιες αποδόσεις, μάλιστα, αυξάνονται ακόμη περισσότερο στην Championsbet, χάρη στο γεγονός ότι η ιστοσελίδα στοιχήματος συμπεριέλαβε το αποψινό ντέρμπι στο πρόγραμμα προσφορών της.

 

Η Championsbet, λοιπόν, ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα της Σπόρτινγκ Χιχόν με τη Σοσιεδάδ, γεγονός που σημαίνει πως τα μέλη της ιστοσελίδας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Όπως πάντα, η συγκεκριμένη προσφορά αφορά στην αγορά του 1Χ2, όπου δε διατηρείται η συνηθισμένη προμήθεια, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει, λοιπόν, η Championsbet στο αποψινό ισπανικό ντέρμπι έχουν ως εξής: 3.11 για νίκη της Σπόρτινγκ Χιχόν, 3.35 για ισοπαλία και 2.57 για νίκη της Σοσιεδάδ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τα επίπεδα των αποδόσεων που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Championsbet.

 

Για να εκμεταλλευτεί, όμως, κάποιος παίχτης τη συγκεκριμένη προσφορά, θα πρέπει να πληροί τρεις προϋποθέσεις: να τοποθετήσει το στοίχημά του στην αγορά του 1Χ2 (όπου έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις), να το καταχωρήσει πριν την έναρξη του αγώνα (ο αγώνας ξεκινά στις 21:30) και να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα εισπράξει τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά. Αυτές, μάλιστα, είναι και οι μόνες προϋποθέσεις, καθώς, σε αντίθεση με άλλες προσφορές που συναντάμε στο online στοίχημα, δεν απαιτούνται άλλα ανταλλάγματα από τους παίχτες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία