Γκιμαράες – Ρίο Άβε με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Μία ακόμη εβδομάδα τελειώνει και στρώνει το έδαφος για την επιστροφή των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, η οποία θα κορυφωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, οι αγώνες σε κάποιες διοργανώσεις ξεκινούν από σήμερα, προσφέροντας διαφορετικές ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Μια τέτοια διοργάνωση είναι και η πορτογαλική Primeira Liga, η οποία ξεκινά από σήμερα.

Όσοι, μάλιστα, επιθυμούν να στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Γκιμαράες και Ρίο Άβε, μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο, χάρη στην σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Η σημερινή προσφορά της Goalbet

Η συγκεκριμένη προσφορά δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε τρία σημεία με αυξημένες αποδόσεις. Πρόκειται για τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Γκιμαράες και Ρίο Άβε, στα οποία απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια του bookmaker που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις.

Χωρίς τη γκανιότα, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο. Βέβαια, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα και στα σημεία που ισχύει η προσφορά.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Γκιμαράες – Ρίο Άβε

Η προσφορά της Goalbet,η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας, έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της πορτογαλικής Primeira Liga, με αποτέλεσμα να έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 2.34 για νίκη της Γκιμαράες, 3.49 για ισοπαλία και 3.49 για νίκη της Ρίο Άβε. Και οι τρεις αποδόσεις βρίσκονται πάνω από μέσο όρο του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία