Ενισχυμένες αποδόσεις για τη Euroleague στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet στρέφει σήμερα το ενδιαφέρον των μελών της στο μπάσκετ και στους αγώνες της Euroleague που υπόσχονται θέαμα, συγκινήσεις και, φυσικά, κέρδη σε εκείνους που θα τοποθετήσουν σωστές προβλέψεις για τους αγώνες που διεξάγονται σήμερα και αύριο. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε ένα σετ ενισχυμένων αποδόσεων, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσαν.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* σε έναν από τους σημερινούς αγώνες της Euroleague, εκείνον ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό. Η προσφορά** επηρεάζει τις αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα και έχει ως αποτέλεσμα την αύξησή τους.

 

0% γκανιότα* στο Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός

Η στοιχηματική εταιρία ανακοίνωσε την προσφορά** της σήμερα το πρωί και, χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή του Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός παραμένουν ενισχυμένες, αφού δεν έχουν μειωθεί, λόγω της καθιερωμένης προμήθειας που διατηρεί ο bookmaker.

Με άλλα λόγια, η στοιχηματική εταιρία Novibet δε διατηρεί την καθιερωμένη της προμήθεια στα δύο επιλεγμένα σημεία του αγώνα και δεν έχει μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις. Έτσι, αυτές παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Οι αποδόσεις που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες για να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είναι οι εξής: 1.53 για νίκη της Φενέρμπαχτσε και 2.87 για νίκη του Παναθηναϊκού. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσε η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Πώς διεκδικούν οι παίχτες τα αυξημένα κέρδη;

Για να εκμεταλλευτεί κάποιος παίχτης τις ενισχυμένες αποδόσεις της Novibet και να διεκδικήσει τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται στο Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός, δεν έχει παρά να τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή του αγώνα και να τοποθετήσει την πρόβλεψή του πριν την έναρξή του, στις 19:45. Εφόσον προβλέψει σωστά, τα κέρδη του θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία