Μίντλεσμπρο-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Όπως συνηθίζει σε σχεδόν καθημερινή βάση, και σήμερα η στοιχηματική εταιρία Championsbet επέλεξε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, τον οποίο προσφέρει με 0% γκανιότα. Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη ίσως προσφορά της Championsbet, η οποία εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί από τα στοιχήματα, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι αποδόσεις σε μια επιλεγμένη αγορά: αυτή του over/under.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει και σήμερα και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Λίβερπουλ. Χάρη σε αυτή την προσφορά, άλλωστε, οι αποδόσεις στην αγορά του over/under του αποψινού αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς να αυξάνεται παράλληλα το ρίσκο.

 

Ουσιαστικά, αυτό που συμβαίνει χάρη στην προσφορά είναι να μη μειώνονται (όπως θα γινόταν κανονικά, εξαιτίας της γκανιότας) οι αποδόσεις στην επιλεγμένη αγορά. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν υψηλότερες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του over/under του Μίντλεσμπρο-Λίβερπουλ: 1.88 για over 2,5 γκολ και 1.89 για under 2,5 γκολ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από το μέσο όρο της αγοράς. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στο Μίντλεσμπρο-Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα οι αντίστοιχες αποδόσεις που ανακοίνωσαν να κυμαίνονται σε χαμηλότερα επίπεδα.

 

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Championsbet, τέλος, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του over/under 2,5 γκολ και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα – στο live στοίχημα, άλλωστε, η γκανιότα θα ισχύει κανονικά και οι αποδόσεις θα προσαρμοστούν προς τα κάτω. Επιπλέον, αν προβλέψουν τελικά σωστά τον αριθμό γκολ του αγώνα, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που δικαιούνται με τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου bonus.

Χτες Έβερτον-Άρσεναλ με 0% γκανιότα και σήμερα Μίντλεσμπρο και Λίβερπουλ για τα μέλη της Championsbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία