Σερβία-Ελβετία με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Και σήμερα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο Μουντιάλ έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν προβλέψεις ενισχυμένης αξίας, αρκεί να επιλέξουν τα κατάλληλα σημεία σε έναν επιλεγμένο αγώνα και να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας*. Η Novibet ενεργοποίησε ξανά την προσφορά** της και έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Σερβία και Ελβετία.

Αυτό σημαίνει ότι απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια της εταιρίας στοιχήματος και πως οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί. Αντίθετα, έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Περισσότερα κέρδη στο Σερβία-Ελβετία

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε ότι διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του Σερβία-Ελβετία και έχει ήδη αυξήσει τις αντίστοιχες αποδόσεις. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες που επιθυμούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη (αλλά χωρίς περισσότερο ρίσκο) είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στα κατάλληλα σημεία, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν και τα ανάλογα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, παρά το γεγονός ότι θα προέρχονται από προσφορά**.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της Novibet

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, η εταιρία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Μουντιάλ: 2.88 για νίκη της Σερβίας, 3.05 για ισοπαλία και 3.05 για νίκη της Ελβετίας. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές που θα στοιχηματίσουν μέσω της Novibet.

Καθημερινά η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, επιλέγει ένα αγώνα του Μουντιάλ για να προσφέρει την 0% γκανιότα* στα μέλη της, χτες επέλεξε τον αγώνα ανάμεσα σε Δανία και Αυστραλία και σήμερα το Σερβία-Ελβετία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία