Διπλή προσφορά 0% γκανιότας στην Championsbet

Η Championsbet ανακοινώνει σε σχεδόν καθημερινή βάση την καθιερωμένη προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία αφορά στον σημαντικότερο αγώνα ποδοσφαίρου της ημέρας και επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε αυτόν. Ημέρες όπως η σημερινή, όμως, αναγκάζουν τη νόμιμη  ιστοσελίδα στοιχημάτων να επεκτείνει την προσφορά της και να συμπεριλάβει περισσότερους αγώνες στην προσφορά της.

 

Σήμερα, άλλωστε, ξεχωρίζουν αρκετοί από τους αγώνες που διεξάγονται ανά την Ευρώπη. Για παράδειγμα, η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της Premier League. Αντίστοιχα, η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, σε έναν από τους ημιτελικούς του Copa del Rey. Προκειμένου, λοιπόν, να μην υπάρξει δίλημμα ανάμεσα στις δύο επιλογές, η Championsbet προσφέρει και τους δύο αγώνες με 0% γκανιότα και υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε αμφότερους.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Γουέστ Χαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 6.15 για νίκη της Γουέστ Χαμ, 4.75 για ισοπαλία και 1.59 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στην ίδια αγορά στον αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα θα δουν τις εξής: 3.24 για νίκη της Ατλέτικο, 3.40 για ισοπαλία και 2.50 για νίκη της Μπαρτσελόνα.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η καθιερωμένη προμήθεια της Championsbet που κανονικά μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις. Εφόσον δεν έχουν μειωθεί, όμως, υπόσχονται περισσότερα κέρδη, σε σχέση με τα αντίστοιχα που μπορεί να διεκδικήσει κανείς σε εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού που διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Οι δύο προσφορές της Championsbet, τέλος, ισχύουν έως την έναρξη κάθε αγώνα. Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις του αγώνα της Premier League, λοιπόν, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους έως τις 21:45 και όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτές του αγώνα του Copa del Rey έως τις 22:00.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία