Στοιχηματική εταιρεία Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις και σήμερα στο Champions League

Όταν υπάρχουν αγώνες του Champions League στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet μπορούν να είναι σίγουρα ότι ένας από αυτούς θα υπόσχεται να τους αποφέρει αυξημένα κέρδη, χάρη στις κορυφαίες αποδόσεις που φέρνει η καθημερινή προσφορά** της εταιρίας. Έτσι και σήμερα, ένας από τους αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί.

Ο αγώνας που προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα* και υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες είναι αυτός ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ. Ο συγκεκριμένος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στο 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία να κυμαίνονται σε αυξημένα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της 0% γκανιότας*;

Η προσφορά** της Novibet εξαλείφει την προμήθεια που διατηρούν οι εταιρίες στοιχημάτων στα επιλεγμένα σημεία, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις σε αυτά να μην έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις που μπορούν να τους αποφέρουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

Οι αυξημένες αποδόσεις βρίσκονται σήμερα αποκλειστικά στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες έχουν διορία έως την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Και όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν, μάλιστα, τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της 0% γκανιότας*

Όσοι σπεύσουν εγκαίρως να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Μπάγερν-Λίβερπουλ θα δουν τις τρεις αυξημένες αποδόσεις και θα μπορούν να τις εκμεταλλευτούν για να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.19 για νίκη της Μπάγερν Μονάχου, 3.69 για ισοπαλία και 3.63 για νίκη της Λίβερπουλ.

Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί έτσι, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο της αγοράς. Με άλλα λόγια, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

Στον προηγούμενο αγώνα Λίβερπουλ-Μπάγερν η Novibet πρόσφερε ανταμοιβές σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν live.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία