Κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet για το Άρης – ΑΕΛ Λεμεσού

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet επέλεξε και σήμερα έναν κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου, προκειμένου να δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού. Ο σημερινός αγώνας, μάλιστα, έχει ελληνικό άρωμα, αφού πρόκειται για τον προκριματικό αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΛ Λεμεσού. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς.

Ουσιαστικά, το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Goalbet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά. Με αυτόν τον τρόπο, θα εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις.

 

Γιατί αυξήθηκαν οι αποδόσεις της Goalbet;

Η Goalbet ανακοίνωσε ότι διατηρεί 0% γκανιότα στις τρεις αποδόσεις του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Europa League και το αποτέλεσμα ήταν να μη μειωθούν όπως συνήθως. Η γκανιότα, άλλωστε, είναι η προμήθεια που εξασφαλίζει κέρδη στις εταιρίες στοιχημάτων και μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις. Από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, λοιπόν, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Αναλυτικότερα, μετά την ανακοίνωση της προσφοράς της Goalbet, οι επιλεγμένες αποδόσεις στον σημερινό αγώνα διαμορφώθηκαν ως εξής: 1.89 για νίκη του Άρη, 3.73 για ισοπαλία και 4.93 για νίκη της ΑΕΛ Λεμεσού. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στις παραπάνω αποδόσεις και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που μοιράζει η προσφορά της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Άρης – ΑΕΛ Λεμεσού, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία