Ενισχυμένες αποδόσεις στην Euroleague από την εταιρία στοιχημάτων Novibet

Οι αγώνες μπάσκετ της Euroleague επιστρέφουν και ξεχωρίζουν στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, με αναμετρήσεις που υπόσχονται θέαμα, αλλά και κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε διάφορες πτυχές τους και προβλέψουν σωστά. Μία από αυτές, μάλιστα, αυτή που πραγματοποιείται ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ Μαδρίτης, υπόσχεται και αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet, με αποτέλεσμα να έχουν ενισχυθεί οι αποδόσεις στα δύο σημεία της αγοράς του νικητή αγώνα. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή

Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet ισχύει αποκλειστικά στον αγώνα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ Μαδρίτης και αποκλειστικά στην αγορά του νικητή του αγώνα. Εκεί θα βρουν οι παίχτες τις εξής ενισχυμένες αποδόσεις: 1.53 για νίκη της ΤΣΣΚΑ και 2.86 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, αφού δεν έχει εφαρμοστεί σε αυτές η καθιερωμένη προμήθεια του bookmaker (γνωστή ως γκανιότα*). Χωρίς την προμήθεια, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού που διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις σημερινές ενισχυμένες αποδόσεις της Novibet, είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ Μαδρίτης, πριν την έναρξή του, στις 19:00. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το νικητή της αναμέτρησης, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους άμεσα, με τη μορφή μετρητών. Χάρη σε αυτή την τελευταία λεπτομέρεια, μάλιστα, θα μπορούν να προχωρήσουν από την πρώτη στιγμή σε ανάληψή τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία