Κορυφαίες αποδόσεις στο Βαλένθια-Άγιαξ από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Για μια ακόμη ημέρα, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet έχει επιλέξει έναν κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου, τον οποίο προσφέρει με κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Ο αγώνας αυτός δε θα μπορούσε να είναι άλλος από την αναμέτρηση της Βαλένθια με τον Άγιαξ, που διεξάγεται απόψε στις 22:00, στο πλαίσιο του Champions League. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στο 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους συμμετάσχουν με επιτυχία στην προσφορά.

Η προσφορά της 0% γκανιότας, μάλιστα, δεν είναι γνωστή μόνο επειδή μοιράζει αυξημένα κέρδη, αλλά και επειδή ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, άλλωστε, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν, είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Βαλένθια-Άγιαξ με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2

Τα μόνα στοιχήματα που μπορούν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά είναι αυτά που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του Βαλένθια-Άγιαξ, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, βασική προϋπόθεση (εκτός από τις παραπάνω) είναι να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτά τα στοιχήματα, άλλωστε, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που μοιράζει η προσφορά.

Τα κέρδη των νικητών, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και οι παίχτες θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές.

 

Οι αποδόσεις που μπορούν να φέρουν αυξημένα κέρδη

Οι μόνες αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά της Goalbet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του Βαλένθια-Άγιαξ. Οι συγκεκριμένες έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 2.69 για νίκη της Βαλένθια, 3.71 για ισοπαλία και 2.78 για νίκη του Άγιαξ. Χάρη στην προσφορά, οι παραπάνω αποδόσεις μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη από όσα υπόσχονται οι αντίστοιχες προσφορές από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία