Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται απόψε στις 21:45 την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε έναν ισπανικό εμφύλιο που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Champions League. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι σε θέση να προσφέρει θέαμα σε όσους τον παρακολουθήσουν και κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν. Κάποια από αυτά τα κέρδη, μάλιστα, μπορούν να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, χάρη στη σημερινή προσφορά του Stoiximan.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, πιστή συνήθεια της να προσφέρει καθημερινά την ευκαιρία διεκδίκησης αυξημένων κερδών σε επιλεγμένους αγώνες, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα του Champions League, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν αυξηθεί στην αγορά του 1Χ2. Και, όπως είναι φυσικό, οι αυξημένες αποδόσεις μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την αποψινή προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 1.54 για νίκη της Μπαρτσελόνα, 4.35 για ισοπαλία και 8.00 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις καταφέρνουν, μάλιστα, να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε αυτές του ανταγωνισμού. Με την απουσία της γκανιότας, άλλωστε, μπορούν να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Για να διεκδικήσουν, βέβαια, αυτά τα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να συμμετάσχουν στην προσφορά του Stoiximan, πληρώντας κάποιες προϋποθέσεις. Οι όροι της προσφοράς, πάντως, είναι εξαιρετικά απλοί και το μόνο που ζητούν είναι η τοποθέτηση ενός στοιχήματος οποιασδήποτε αξίας στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Άλλα ανταλλάγματα που έχουν συνηθίσει να δίνουν οι παίχτες σε διαφορετικού τύπου προσφορές (όπως τα μπόνους και τα δωρεάν στοιχήματα, για παράδειγμα), απουσιάζουν από την προσφορά της 0% γκανιότας. Βέβαια, όπως είναι φυσικό, η βασικότερη προϋπόθεση απαιτεί από τους παίχτες να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών στο live καζίνο που διαθέτει.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία