Εταιρία στοιχημάτων Novibet: Ενισχυμένη αξία στο Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ

Ένα στοίχημα αποκτά ενισχυμένη αξία όταν τα κέρδη που διεκδικεί είναι περισσότερα από το ρίσκο που συνοδεύει την πρόβλεψη. Όπως είναι φυσικό, τέτοιου είδους ευκαιρίες είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν, εκτός κι αν αφορούν σε συγκεκριμένες προσφορές**, όπως η σημερινή της εταιρίας στοιχημάτων Novibet. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ενισχύει την αξία επιλεγμένων στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικότερα, η προσφορά** της Novibet ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1 και υπόσχεται να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αυξημένες αποδόσεις για περισσότερα κέρδη

Με την προσφορά** της 0% γκανιότας* να έχει τεθεί σε ισχύ, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, χωρίς να συνοδεύονται από περισσότερο ρίσκο. Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία θα δουν τις εξής αποδόσεις: 4.50 για νίκη της Σεντ Ετιέν, 382 για ισοπαλία και 1.92 για νίκη της Μαρσέιγ.

Οι παραπάνω αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρεί κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχει μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στην προσφορά** μπορούν να συμμετάσχουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, αρκεί να τοποθετηθούν στα κατάλληλα σημεία. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ, πριν τη σέντρα, που έχει προγραμματιστεί για τις 21:45. Και όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία