Εταιρία στοιχήματος Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις και σήμερα στα φιλικά ποδοσφαίρου

Η Novibet ανακοίνωσε και σήμερα όπως και χτες μια προσφορά** για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους φιλικούς αγώνες που πραγματοποιούν οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου, στο δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Η σημερινή προσφορά**, μάλιστα, ισχύει για τον αγώνα της “γηπεδούχου” Ρωσίας με την Τουρκία και ευθύνεται για την ενίσχυση των αποδόσεων στα σημεία της αγοράς του 1Χ2.

Η προσφορά** δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει σήμερα για το 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ρωσία και Τουρκία. Οι αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία του αγώνα δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και αντίθετα έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα να υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Μηδενική προμήθεια για υψηλότερες αποδόσεις

Η στοιχηματική εταιρία Novibet απαρνείται ουσιαστικά την προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα που θα τοποθετηθεί σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Για να εξασφαλίσουν, βέβαια, αυτά τα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέποντας σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αποτέλεσμα της προσφοράς**, σε κάθε περίπτωση, είναι οι αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ρωσία και Τουρκία. Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στα επιλεγμένα σημεία η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχουν ως εξής: 2.25 για νίκη της Ρωσίας, 3.35 για ισοπαλία και 3.85 για νίκη της Τουρκίας. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Ρωσία-Τουρκία.

Να σας θυμίσουμε πως η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές** της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία