Μούρθια-Οβιέδο με 0% γκανιότα* στη Novibet

Oι παίχτες του στοιχήματος είχαν… καλομάθει τις προηγούμενες εβδομάδες, καθώς είχαν στη διάθεσή τους αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, ακόμη και τις καθημερινές (χάρη στα προκριματικά του Champions League, του Europa League αλλά και του Μουντιάλ), ωστόσο, αυτές τις ημέρες, η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι μειωμένη – τουλάχιστον μέχρι το Σαββατοκύριακο. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν έχουν προγραμματιστεί αξιόλογοι αγώνες και δεν υπάρχουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Για παράδειγμα, αυτές τις ημέρες διεξάγονται οι αγώνες του ισπανικού Copa del Rey, με τις Μούρθια και Οβιέδο να έρχονται αντιμέτωπες σήμερα, στις 21:00.

 

O συγκεκριμένος αγώνας κρύβει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, ιδιαίτερα στην αγορά του 1Χ2 για όσους παίχτες στοιχηματίσουν στη Novibet. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, έχει ανακοινώσει πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να έχουν αυξηθεί πάνω από το μέσο όρο του ανταγωνισμού.

 

Στην προσφορά** αυτή οφείλονται οι αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Μούρθια-Οβιέδο. Χάρη σε αυτή, η προμήθεια που διατηρεί η Novibet έχει μηδενιστεί και οι αποδόσεις δε μειώθηκαν. Κυμαίνονται, λοιπόν, σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα του Copa del Rey: 2.70 για νίκη της Μούρθια, 3.15 για ισοπαλία και 3.15 για νίκη της Οβιέδο. Οι αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από τα επίπεδα του ανταγωνισμού και οι παίχτες που θα επιλέξουν τη Novibet για τα στοιχήματά τους θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στην αγορά του 1Χ2.

 

Η προσφορά**, μάλιστα, ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Τα ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού και το τζιράρισμα των κερδών απουσιάζουν και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα κάνουν δικά τους τα αυξημένα κέρδη.

H Novibet ιδρύθηκε το 2010 ενώ από τον Δεκέμβριο του 2012 συμπεριλήφθηκε και στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία