Λίβερπουλ-Τότεναμ με αυξημένες αποδόσεις στη Mybet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Mybet φροντίζει κάθε εβδομάδα να προσφέρει κάποιους από τους σημαντικότερους αγώνες του αγωνιστικού προγράμματος στο ποδόσφαιρο με αυξημένες αποδόσεις, δίνοντας έτσι στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για αύξηση του ρίσκου. Οι αποδόσεις αυτές αυξάνονται μέσω της προσφοράς “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις” και η συγκεκριμένη αφορά σε επιλεγμένους αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως η Premier League που επανέρχεται το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, με ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ.

 

Αυτός ακριβώς είναι ο αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά της Mybet και προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, χάρη στο γεγονός ότι η Mybet διατηρεί μειωμένη γκανιότα στον αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι η προμήθεια που μειώνει τις αποδόσεις είναι μικρότερη και πως οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα – στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο 103%, σε σχέση με τις αντίστοιχες αποδόσεις που σχηματίζουν το μέσο όρο της αγοράς.

 

Χάρη στην προσφορά της, λοιπόν, η Mybet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Premier League: 2.20 για νίκη της Λίβερπουλ, 3.40 για ισοπαλία και 3.50 για νίκη της Τότεναμ. Οι αυξημένες αποδόσεις θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα, έως την έναρξη του αγώνα, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Mybet που θα τις εκμεταλλευτούν.

 

Για να τις εκμεταλλευτούν, βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και όχι στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, σε μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη – αντίθετα, θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή.

Η Mybet προσφέρει και τον σημερινό αγώνα μεταξύ Εσπανιόλ-Σοσιεδάδ με 0% γκανιότα.

Τις αποδόσεις της προσφοράς “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις” μπορούν να εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία