Μπέρνλι-Νιουκάστλ με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Η αγωνιστική της αγγλικής Premier League ολοκληρώνεται σήμερα, με έναν αγώνα που υπόσχεται να μοιράσει αυξημένα κέρδη στα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά. Ο αγώνας που συμμετέχει στη σημερινή προσφορά** είναι αυτός ανάμεσα σε Μπέρνλι και Νιουκάστλ και προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα τα τρία επιλεγμένα σημεία να συνοδεύονται από κορυφαίες αποδόσεις και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Οι τρεις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 στο Μπέρνλι-Νιουκάστλ, άλλωστε, έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Χάρη σε αυτή, τα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες είναι περισσότερα από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Περισσότερα κέρδη στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα

Αναλυτικότερα, η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έχει εξαλείψει την καθιερωμένη της προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα*) στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Μπέρνλι-Νιουκάστλ. Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, αφού θα έχουν στοιχηματίσει σωστά σε αυξημένες αποδόσεις. Με άλλα λόγια, τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό επιλεγμένο αγώνα θα έχουν ενισχυμένη αξία.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στα επιλεγμένα σημεία

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μπέρνλι και Νιουκάστλ έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, και ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού. Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League: 2.99 για νίκη της Μπέρνλι, 3.16 για ισοπαλία και 2.83 για νίκη της Νιουκάστλ. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, τα πιθανά κέρδη για όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά** είναι αυξημένα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία