Νις-Άγιαξ με ενισχυμένες αποδόσεις στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Οι προκριματικοί αγώνες του Champions League συνεχίζονται και σήμερα, έστω και χωρίς ελληνικό ενδιαφέρον, με τις ομάδες της Ευρώπης να διεκδικούν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση και τους παίχτες του στοιχήματος να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Φυσικά, συνεχίζονται και οι προσφορές** από τις στοιχηματικές εταιρίες με αυτή της Novibet να ξεχωρίζει.

Πρόκειται για μια προσφορά** που ενισχύει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 ενός επιλεγμένου αγώνα, δίνοντας έτσι στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερο ρίσκο. Αναλυτικότερα, η προσφορά** αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας* που έχει ενεργοποιηθεί σήμερα στη Novibet, στον προκριματικό του Champions League ανάμεσα σε Νις και Άγιαξ.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Νις-Άγιαξ

Χάρη στην προσφορά**, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία. Η στοιχηματική εταιρεία Novibet δε διατηρεί την καθιερωμένη της προμήθεια και οι αποδόσεις της παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των παρακάτω αποδόσεων: 2.35 για νίκη της Νις, 3.45 για ισοπαλία και 3.50 για νίκη του Άγιαξ.

Οι αποδόσεις αυτές ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στο γεγονός ότι δεν έχουν μειωθεί. Άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων του ανταγωνισμού διατηρεί κανονικά γκανιότα* στο Νις-Άγιαξ και έχει μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet συνοδεύεται από όρους και προϋποθέσεις, αλλά ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Συγκεκριμένα, όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Νις-Άγιαξ και να το κάνουν πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς**. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν οποιοδήποτε ποσό και, εφόσον κερδίσουν, θα μπορούν να προχωρήσουν από την πρώτη στιγμή σε ανάληψη των κερδών τους.

Χτες η ΑΕΚ αντιμετώπισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα προκριματικά του Champions League και η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε 0% γκανιότα* για τον αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία