ΠΑΟΚ-Νεπτούνας με 0% γκανιότα* στη Novibet

Το χιόνι και το κρύο ανά την Ευρώπη προκαλούν ρίγη παγωνιάς στους παίχτες του στοιχήματος, ακόμη και στην περίπτωση που παρακολουθούν αγώνες ποδοσφαίρου από τα σπίτια τους! Πάλι καλά που υπάρχουν και οι αγώνες μπάσκετ σε κλειστά γήπεδα, χάρη στις διεθνείς διοργανώσεις που επιστρέφουν σήμερα. Όσοι, λοιπόν, θέλουν να στοιχηματίσουν στα ζεστά γήπεδα του μπάσκετ, μπορούν να επιλέξουν σήμερα τους αγώνες του Champions League και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Όσοι, μάλιστα, διατηρούν λογαριασμό στη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet μπορούν να επιλέξουν έναν από τους σημερινούς αγώνες που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον και να στοιχηματίσουν στο ΠΑΟΚ-Νεπτούνας, το οποίο προσφέρεται μάλιστα με 0% γκανιότα*. Ο συγκεκριμένος αγώνας, λοιπόν, υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν μέσω της Novibet, χάρη στη σημερινή της προσφορά**.

 

Η εν λόγω προσφορά** ευθύνεται για την εξάλειψη της γκανιότας*, της προμήθειας που διατηρούν οι bookmakers σε κάθε στοίχημα. Χωρίς αυτή, οι αποδόσεις δε μειώνονται και έτσι η Novibet ανακοινώνει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Νεπτούνας.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην αγορά του νικητή αγώνα έχουν ως εξής: 1.58 για νίκη του ΠΑΟΚ και 2.70 για νίκη της Νεπτούνας. Μια γρήγορη σύγκριση με τις αποδόσεις από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού θα φανερώσει πως οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Η συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων εταιριών, άλλωστε, διατηρεί κανονικά γκανιότα* στον σημερινό αγώνα μπάσκετ.

 

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται σήμερα η Novibet, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 19:00 που ξεκινά ο αγώνας και να επιλέξουν την αγορά του νικητή. Εφόσον, μάλιστα, προβλέψουν σωστά το νικητή, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει πως δε θα είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία των κερδών τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία