Αυξημένες αποδόσεις στο Σάντερλαντ-Έβερτον από τη Novibet

Όταν κάποιος παίχτης επιθυμεί να αυξήσει τα κέρδη που διεκδικεί με ένα στοίχημά του, έχει τρεις εναλλακτικές επιλογές. Η πρώτη είναι να αυξήσει το ποσό που στοιχηματίζει και να ρισκάρει περισσότερα χρήματα. Η δεύτερη είναι να συνδυάσει το στοίχημά του με άλλα, σχηματίζοντας ένα παρολί, αυξάνοντας παράλληλα τις πιθανότητες να πάει κάτι στραβά. Και η τρίτη είναι να εκμεταλλευτεί κάποια προσφορά**, όπως η σημερινή της εταιρίας στοιχήματος Novibet, και να στοιχηματίσει σε αυξημένες αποδόσεις, χωρίς να έχει να ανησυχεί για αυξημένο ρίσκο.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet, βέβαια, δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Σάντερλαντ και Έβερτον. Η συγκεκριμένη προσφορά** λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Ουσιαστικά, η Novibet εξαλείφει την γκανιότα*, την προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Χωρίς τη γκανιότα*, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και τα κέρδη που υπόσχονται είναι περισσότερα.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον σημερινό αγώνα της Premier League: 3.80 για νίκη της Σάντερλαντ, 3.40 για ισοπαλία και 2.25 για νίκη της Έβερτον. Οι αποδόσεις αυξήθηκαν, χάρη στην προσφορά**, και επιτρέπουν στους παίχτες να αυξήσουν αντίστοιχα τα κέρδη που διεκδικούν. Η προσφορά** της 0% γκανιότας*, μάλιστα, επιτρέπει στη Novibet να ανακοινώσει κάποιες από τις πλέον συμφέρουσες αποδόσεις στην αγορά – οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Όπως προαναφέραμε, τέλος, η προσφορά** της 0% γκανιότας* έχει ελάχιστες απαιτήσεις από τους παίχτες. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές**, οι οποίες ζητούν σημαντικά ανταλλάγματα (για παράδειγμα, ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού και τζιράρισμα της αξίας των επιπλέον κερδών), η συγκεκριμένη ζητά απλά ένα στοίχημα οποιασδήποτε αξίας, στην αγορά του 1Χ2 του Σάντερλαντ-Έβερτον, πριν την έναρξή του – και, φυσικά, μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία