Αυξημένες αποδόσεις στην Primera Division ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά 0% γκανιότας, με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει επιλεγμένες αποδόσεις στον κορυφαίο σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου. Η νέα προσφορά ισχύει για τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια, με αποτέλεσμα οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν εκεί τα κατάλληλα στοιχήματα να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Άλλωστε, από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρούν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες η οποία μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η νέα προσφορά της Goalbet είναι διαθέσιμη για όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και να το κάνουν πριν την έναρξή του. Τα στοιχήματά τους, όμως, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Τέλος, είναι βασική προϋπόθεση το να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, μόνο τα νικητήρια στοιχήματα θα εισπράξουν κέρδη, πόσο μάλλον τα αυξημένα κέρδη που μοιράζει η προσφορά.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Από τις αποδόσεις που θα συναντήσουν τα μέλη της Goalbet στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια, τρεις έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς. Πρόκειται για τις τρεις αποδόσεις που βρίσκονται στο 1Χ2 του αγώνα και οι οποίες έχουν αυξηθεί ως εξής: στο 1.41 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, στο 5.58 για ισοπαλία και στο 8.96 για νίκη της Βαλένθια.

Οι αποδόσεις αυτές, τέλος, υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο την προσφορά, κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία