Ουκρανία-Ισπανία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan προσφέρει στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας απόψε στον αγώνα των προκριματικών του EURO 2016, ανάμεσα σε Ουκρανία και Ισπανία. Ο εν λόγω αγώνας ξεκινά απόψε στις 21:45 και είναι διαθέσιμος με 0% γκανιότα στον Stoiximan.

 

Αυτό δε μπορεί παρά να σημαίνει ένα πράγμα. Πως οι αποδόσεις του αγώνα έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας – της προμήθειας εκείνης που διατηρεί ο Stoiximan,ο οποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, από κάθε στοίχημα και που είναι υπεύθυνη για τη μείωση των αποδόσεων. Με λίγα λόγια, μια σωστή πρόβλεψη σε σημείο με αυξημένη απόδοση θα φέρει αυξημένα κέρδη.

 

Βέβαια, η συγκεκριμένη προσφορά δεν αφορά σε όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές του αγώνα. Προκειμένου να εκμεταλλευτούν οι παίχτες την προσφορά της μηδενικής γκανιότας, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2, όπου βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις. Και το στοίχημα αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του Ουκρανία-Ισπανία. Τέλος, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να είναι νικητήριο – οι παίχτες, δηλαδή που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει να έχουν προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να λάβουν τα επιπλέον κέρδη.

 

Τα κέρδη αυτά είναι αποτέλεσμα των αυξημένων αποδόσεων. Το γεγονός, μάλιστα, ότι οι αποδόσεις αυξήθηκαν, εξαιτίας της απουσίας γκανιότας, σημαίνει ότι η διεκδίκηση των επιπλέον κερδών δε συνοδεύεται από επιπλέον ρίσκο. Επιπλέον, δεν απαιτούνται επιπλέον ανταλλάγματα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε άλλες προσφορές, όπως το να τοποθετήσει κάποιος ένα ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή να αναγκαστεί να τζιράρει τα επιπλέον κέρδη του, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσει σε ανάληψή τους.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα των προκριματικών του EURO 2016, λοιπόν, έχουν ως εξής: 3.13 για νίκη της Ουκρανίας, 3.30 για ισοπαλία και 2.62 για νίκη της Ισπανίας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία