ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στην Championsbet

Σήμερα στις 19:30, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο συγκεκριμένος αγώνας, όπως είναι φυσικό, έχει μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες. Παράλληλα, όμως, παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον και για εκατοντάδες παίχτες του στοιχήματος που θα τοποθετήσουν τις προβλέψεις απόψε στην νόμιμη εταιρία στοιχήματος Championsbet. Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, αποτελεί και αντικείμενο της αποψινής προσφοράς της.

 

Η ιστοσελίδα ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα Κυπέλλου, με αποτέλεσμα οι παίχτες να έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, σημαίνει ότι η Championsbet δεν κρατά προμήθεια από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και ότι οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί.

 

Όσοι, λοιπόν, σπεύσουν στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού ημιτελικού του Κυπέλλου στην Championsbet θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 3.42 για νίκη του ΠΑΟΚ, 3.30 για ισοπαλία και 2.44 για νίκη του Ολυμπιακού. Πρόκειται για αποδόσεις που βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Και, φυσικά, πρόκειται για αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη με τον ίδιο βαθμό ρίσκου.

 

Για να εξασφαλίσουν τα μέλη της Championsbet τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται το αποψινό ντέρμπι, όμως, θα πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τα καταθέσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτές είναι και οι μόνες απαιτήσεις της προσφοράς – οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να προσφέρουν επιπλέον ανταλλάγματα, όπως κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή το τζιράρισμα των κερδών τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία