Με 0% γκανιότα* ο σημερινός αγώνας του Τσιτσιπά στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο ATP Finals του Λονδίνου και προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και αφορμές για προσφορές** σε διάφορες εταιρίες στοιχημάτων. Μια τέτοια προσφορά** προέρχεται από την Novibet, η οποία προσφέρει με 0% γκανιότα* τον σημερινό αγώνα του Έλληνα άσου ενάντια στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα δύο επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* δεν είναι γνωστή μόνο για τα αυξημένα κέρδη που μοιράζει, αλλά και για τις απλές προϋποθέσεις που τη συνοδεύουν. Άλλωστε, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να συμμετάσχουν. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σήμερα στον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Ζβέρεφ, πριν την έναρξή του στις 22:00, και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα. Εκείνοι που θα τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της Novibet

Οι δύο αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά** της 0% γκανιότας* που έχει ανακοινώσει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet βρίσκονται στην αγορά του νικητή του αγώνα και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.05 για νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά και 1.95 για νίκη του Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού. Τα κέρδη που θα προκύψουν, μάλιστα, θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία