Τζίρους εκατομμυρίων μετρά το νόμιμο στοίχημα στο New Jersey

Ο πρώτος μήνας νόμιμου στοιχήματος στην Πολιτεία του New Jersey αποδεικνύεται άκρως επιτυχημένος, ειδικά για τις εγκαταστάσεις που προσφέρουν πλέον νόμιμα υπηρεσίες στοιχηματισμού. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα αυτών των εγκαταστάσεων είναι το ιπποδρόμιο Meadowlands, το οποίο μετρά μόλις μερικές ημέρες λειτουργίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των υπευθύνων, το Meadowlands κατάφερε να πραγματοποιήσει τζίρο 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων τις πρώτες 9 ημέρες λειτουργίας του. Το συγκεκριμένο ποσό, σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα άλλων σημείων νόμιμου στοιχηματισμού, δείχνουν ότι το νόμιμο στοίχημα αποτελεί μια καλοδεχούμενη εξέλιξη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του New Jersey. Άλλωστε, ο συνολικός τζίρος του πρώτου μήνα, κατά τον οποίον νομιμοποιήθηκε το στοίχημα, ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια δολάρια σε ολόκληρο το New Jersey.

 

Εκατομμύρια στοιχήματα στο Meadowlands

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι μεγάλοι τζίροι στοιχηματισμού στο Meadowlands και στο υπόλοιπο New Jersey ήρθαν σε μια περίοδο που απουσιάζουν οι σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις. Άλλωστε, οι αμερικανικές διοργανώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν το φθινόπωρο, ενώ το Μουντιάλ δεν αποτέλεσε ποτέ προτεραιότητα των Αμερικανών.

Ο διευθυντής του ιπποδρομίου, Jeff Gural, αναμένει ότι οι εγκαταστάσεις στοιχηματισμού που φιλοξενούνται στο Meadowlands θα αποτελέσουν έναν από τους βασικούς παίχτες στην αγορά νόμιμου στοιχήματος του New Jersey. Άλλωστε, σε αυτό φιλοξενούνται κάποιες από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες του κόσμου.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι το Meadowlands είναι το τέταρτο σημείο που μπορεί κάποιος να τοποθετήσει στοιχήματα στο New Jersey. Πριν το ιπποδρόμιο ξεκινήσει να δέχεται στοιχήματα από τους επισκέπτες είχαν προηγηθεί το ιπποδρόμιο Monmouth και τα καζίνο Ocean Resort και Borgata.

Δαιβάστε και το σχετικό άρθρο Εξαιρετική αρχή στο New Jersey για την εταιρία στοιχήματος William Hill

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.