Στην κορυφή της ιταλικής αγοράς και τον Ιούλιο η στοιχηματική εταιρία Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365, που δραστηριοποιείται νόμιμα και στην Ιταλία, βρέθηκε και πάλι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των παιχτών του στοιχήματος στη γειτονική χώρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η αρμόδια ιταλική Αρχή, η Bet365 βρέθηκε στην κορυφή της αγοράς και κατά τη διάρκεια του περασμένου Ιουλίου, εξασφαλίζοντας τον μεγαλύτερο τζίρο και τα μεγαλύτερα έσοδα.

Ο Ιούλιος, μάλιστα, έχει μεγαλύτερη βαρύτητα για κάθε αγορά του στοιχήματος, αφού αποτέλεσε τον μήνα κατά τον οποίο κορυφώθηκε το Μουντιάλ. Αυτό σημαίνει ότι τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν ήταν πολλά περισσότερα και ο ανταγωνισμός μεταξύ των στοιχηματικών ιστοσελίδων πολύ πιο έντονος και σκληρός.

 

Το μεγαλύτερο μερίδιο της ιταλικής αγοράς στην Bet365

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ιουλίου, λοιπόν, η Bet365 εξασφάλισε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, το οποίο έφτασε το 20,2%. Το μερίδιο αυτό μεταφράζεται σε τζίρο ύψους 157 εκατομμυρίων ευρώ και σε έσοδα της τάξης των 51,5 εκατομμυρίων ευρώ για τη Bet365, η οποία ξεπέρασε τη μεγαλύτερη ανταγωνίστριά της, την SKS365.

Παράλληλα, η εταιρία στοιχημάτων Bet365 κατόρθωσε να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τα έσοδά της, σε σύγκριση με τον προηγούμενο Ιούλιο. Συγκεκριμένα, τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 34%, σε σχέση με πέρσι.

Βέβαια, τα αυξημένα έσοδα οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο Μουντιάλ της Ρωσίας, το οποίο αποτέλεσε το πιο δημοφιλές γεγονός στοιχηματισμού και στη γειτονική Ιταλία.

Να σας θυμίσουμε πως η εταιρία σύγκρισης online αποδόσεων Oddschecker ανακοίνωσε τα στατιστικά της όπου σύμφωνα με αυτά η Bet365 ήταν η ιστοσελίδα με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα κατά την διάρκεια του Μοπυντιάλ.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.